KERANA NAMA

10:17:00 PM


uikss??

list name untuk giliran konvo nanti dah keluar. like always. nama aku mesti atassssss sekali. ni lah yang dinamakan dilema huruf A. nebes mak uolss sebab nanti lepas MC tu announce budak first class, before dia masuk second class upper ni, mesti dia stop amik nafas dulu, baru announce balik. pulak tu, iolss ni laa yang terkena naik pentas yang mula-mula sekali untuk class ni. -,-"



ni tahan lagi laa. sebab naik, tunduk hormat pastu turun. aku teringat laa time aku last day plkn dulu. masa nak amik sijil atas pentas. nama aku pulak yang kelima kalau tak silap, atas-atas budak lelaki, kira pelatih perempuan pertama laa. kitorang pulak kena kawad masa naik amik sijil tu. sebab neves punya pasai, boleh aku buat kawad robot kat atas pentas tu. yela, nak amik sijil daripada TKP masa tu. pulak tu, TKP aku dah laa ensem. pakai baju navy lak tuu. memang otak tak pikir ape dah. aku pikir nak cepat-cepat turun pentas jee. turun-turun laa member aku cakap yang aku kawad cam robot. demmm! malu gileeee aku kot. jatuh water face aku depan TKP aku tu. 

susah gak kan bila nama mula-mula ni. tapi kekadang senang jugak. especially kalau nak tengok nama kita kat list name yang pepanjang. time tu laa aku rasa senang sangat nama start huruf A ni. hee. senang nak cari nama. yela, kalau ada nur, jenuh nak membelek list name nak cari nama kita. kan kan?

A oh A. nanti kalau aku ade anak nanti, aku nak letak nama depan diorang dengan huruf A jugak. nak bagi diorang rasa apa yang aku rasa. hahaha. boleh tak camtu? :P


p/s : amboihhh. jauh nauuu berangan. kerja pun takde lagi. :DD


[ked's sketching]

You Might Also Like

8 Comments

  1. lambatnye 600 lebih~~~~
    jenuh nak tunggu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah. fac weols last skali. huhuhu.
      lenguh laa duduk dalam DATC.

      Delete
    2. haha..xpe2..ko kn suke tepuk tgn~~~haha,,
      btw, org yg 1st class die bc semangat gile name..masuk 2nd, terus suara normal..aku convo dlu, member aku mcm ko r..1st name yg 2nd class..segan die sbb mc terus tukar gaya bc time name die..haha..

      Delete
    3. huhu.
      member aku cakap beza dia music background tu pun skali.
      mati lewww aku camtu.
      nasib laa 2nd class.
      :D

      Delete
  2. Tahniah ked...happy for you dear! Anyway navy memg suma hensem2...org x hensem pon jd hensem tau bila dah sarung uniform navy...ngeh ngeh ngehh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn?
      :)

      tak taw nape bila diorang pakai uniform nampak hengsengggg sangat.
      kak lin pun sama.
      mesti nampak anggun je kan?
      :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers