HARI INI DALAM SEJARAH

10:10:00 PM

uikss??

2 october 2013, hari ini dalam sejarah apabila buat pertama kalinya aku pegang stereng kereta, tekan minyak, tekan brek, tekan clutch, main gear dan akhir sekali gerakkan kereta viva 4 roda tu. 



jakun tak? giler tak jakunnnn. orang lain umur 18 dah ade lesen kereta. aku ni, dah nak masuk 23 baru terhegeh-hegeh nak amik L. hehehee

ade mak kesahhh? yang penting aku happy giler arini sebab for the first time in my life aku dapat peluang nak bawak kereta. yippeeee!

okey lah. that's all for today. aku nak tido awal malam ni. almaklum laa. mak letih sangat belajar bawak kereta tadi uolss. hihihi. nytoooo!


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. hi kak long! wah sonok dh start blaja drive sendiri.ely still xde chance nk belaja.xde mase plus xsempat nk ambek lesen before fly to india.btw gud luck!

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers