HAPPY HAPPY UOLSSS!

1:28:00 AM

uikss??


2 oktober 2013.
kalau tengok fb berduyun friends yang sama birthday ngan anas.
heee. 
so, happy birthdayy my lil bro!
anas dah 11 tahun. next year nak amik UPSR kan?

eh, blogger kak atie ngan kak nasha pun sambut birthday arini gak.
selamat hari jadi akak-akak sekalian.
satu kebetulan lagi, dua-dua sambut ulang tahun kali ni dengan anak kecil dalam perut. 
heee. boleh lee sambut birthday dengan si kecik sama-sama ea.
semoga semuanya selamat sahaja.
aminnn.



p/s : dah kenapa sketch kat onemotion.com ni takleh nak save lak? terpaksa laa print screen nak dapatkan gambar ni. pfftt. sorry wahai ahkak-ahkak sekalian. ni second design. first design lagi chantique dari ni tadi saye TERreload. makanya ia tak save pastu kena buat baru. heee.



[ked's sketching]

You Might Also Like

1 Comments

  1. thanx ked..akak xsangka awak siap wish kat blog lagi tu,kebetulan plak share besday yg sama dgn anas..haha..;)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers