NASIB LEEEE...

9:17:00 PM


uikss??

actually, aku tak taw gangguan siaran tv3 arini melibatkan area mana je tapi yang aku taw selangor ngan pahang semua dok sibuk komplen tv3 takde siaran. aku tanye teha, umah dia dapat tak tv3, teha kata ada jee. tapi, teha pakai astro. huhu. umah aku ni takde astro. adakah umah yang pasang astro dapat tv3 or certain area jee yang tak dapat siaran tv3? haaaa. itu yang kite tak taw. mohon tv3 buat pencerahan bagi masalah siaran ni.

yang jadi tak puas hatinya ni, arini dah la banyakkkkkk sangat last episode. dengan derhaka seorang madunya, asmara luna lagi. cinta jannah, even tak abes arini tapi ni second last episode kot! penting tu wooo. banyak menjawap persoalan dalam cerita ni. aiguuu~~




mujur laa ada tonton. mujur jugak broadband behave arini. dapat laa jugak tengok episod arini. kalau tak, memang berbakul-bakul laa keluhan (puii, ayat sopan sangat. err, makian ayat sebenarnya) yang aku bagi dekat tv arini. 

kepada semua peminat setia cinta jannah yang frust tak dapat tengok episod arini, jangan risau, tonton kan adaaaaa... ekeke

bersama-samalah kita doakan siaran tv3 pulih seperti sedia kala. untuk umah yang takde astro cam umah aku ni, memang berharap kat tv3 jelaaa. semoga kabel yang terbakar kat ulu kali tu cepat dibaiki. 

p/s : korang minat layan cinta jannah tak? next cerita love you mr. arrogant yang ganti cinta jannah tu rasanya adaptasi novel. nanti nak beli lah novel tuu. >.<


[ked's sketcing]

You Might Also Like

5 Comments

  1. serius lah ked,lepas cinta jannah abis cerita love u mr.arrogant plak kua..akak dah baca novelnya,memang best gler..xsabar nak tengok..weeee..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak nashaaaa! saye ade jumpe novel tu dulu. tapi tak taw sedap ke tak, so tak beli laa. tup2 ni kuar cite tu pulak, memang menyesal laa tak beli. takpe2. tunggu mak dapat gaji pastu boleh pau dia beli novel ni. hehehe

      Delete
  2. Owh..yg x dpt siaran tv3 ni..rmai gak la?ingatkb gue sorg je..ngamuk sensorg kat rumah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. ramai jugak yang tak dapat. cam kat selangor pun tak semua tempat yang kena gangguan siaran. :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers