DI LUAH MATI EMAK, DI TELAN MATI BAPAK...

10:58:00 AM


uikss??

susahnyee lahai bila ada dalam keadaan tersepit macam ni. nak cakap tak leh. tak cakap kang orang tak tahu cite sebenar. semua orang akan pandang serong dekat side kami seolah-olah kami yang bersalah yang kejam dalam cerita ni. ada sebab kenapa aku buat semua tu. ada sebab kenapa aku decide peraturan tu. aku bukannya kejam, bukannya takde perasaan belas kasihan. tapi dah banyak kali, dah banyak kaliiiiiiii sangat aku kena benda yang sama. aku dah serik. aku dah tak percaya. sebab dah kerap sangat benda yang sama terjadi. 

hmmm. entah lah. nak cite full story pun tak boleh. ni pun tersepit jugak. nak sangat cite, nak mintak opinion korang untuk masalah aku ni. tapi ianya terlalu confidential. sebab melibatkan family. so aku stress laa sesorang. huhu.

adoi laaa. tekanan sungguh laa benda ni. kang ade jugak kena tekanan darah tinggi diusia 22 tahun 10 bulan 25 hari. 

i wish that one day i can have strength to tell them the truth. :(



[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. nape ni ked?ada pape masalah ke?kalau nak share don't shy2 watsapp akak ok..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.
      serabut sket kak nasha.
      diluah mati emak, ditelan mati bapak laa citenye.
      tu lah, nanti kalau saye jumpe wifi saye wassap kak nasha ea.
      :)

      Delete
  2. siannye die..but, family prob, better jgn cerita kat org luar..time dgr, org mmg suke,then, diorg akan gune that story sebagai kelemahan kau..true story based on my experience..aku punya family pun pernah je hadapi masalah besar..what we did, united as one..duduk sama2 cari jalan penyelesaian tanpa pergi jumpa fadzillah kamsah mahupun mana2 ustaz ustazah femes kat msia..sebab family prob memang patut stay kat rumah je..keluar rumah pagi nak kerja or sekolah, prob tinggal..takleh bawak keluar..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers