OH, JUN!

1:40:00 PM


uikss??



pejam celik, bukak mata katup balik, dah sampai bulan jun uolsss~! OMG!!! ini bermakna lagi 20 hari je lagi class lepas tu final and lastly, selamat tinggal alam study. selamat tinggal kawan-kawan dari zaman diploma lagi dan juga kawan-kawan degree. dan selamat bersengkang mata siapkan segala jenis report dan yang paling penting sekali, submit serta membentangkan FYP kami. oh, such a hectic month will be. 


poor dearked. sebab banyak sangat masalah jiwa kacau, blog ini dah aku anak tirikan. huhuhu. wuuuu~ sabar ea. pasni kite curi-curi masa nak tulis kat badan awak ea. la ni jiwa dah tak kacau boleh la tulis balik ea. hikhikhik. 

dari september 2011, sampai lah sekarang dah bulan jun 2013, rasa macam sekejap je berlalu. hmmm. lepas ni takde dah nak kelam kabut nak pergi class pagi-pagi, tengah hari singgah beli nasik kukus kak anum, petang menghadap laptop, main candy rush, gossip ngan classmates via we chat, tanya nak pergi class pukul berapa esok, etc, etc. selama 5 tahun yang lalu, macam tulah rutin kami. sayu rasa nak tinggalkan semua ni.

oh jun, kenapa cepat sangat datang ni?

p/s : pejam mata, nikmati segala kenangan ini dengan bermakna. ;)


[ked's sketching] 

You Might Also Like

1 Comments

  1. Wah, dah nak tamat.. Bestnya.. Saya lama g.. Huhu..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers