BILA STREAMYX BUAT HAL

10:05:00 PM

uikss??



semalam, balik-balik umah tengok lampu internet kat router streamyx tu kaler merah. ah sudahhh. ni sebab lambat bayar la ni kot. mase tu takde nak menyesal ape lah kan. sebab lambat bayar, padan la muka kena potong internet. aku pun mintak la password mimi, nak tumpang online pakai dia ID dia untuk area ni rumah wifi berbayar. sekali, tak boleh connect. aku dah musykil dah. eh. kenapa pulak tak boleh.

tak lama petang tu, teha mesej aku kata internet rumah dia tak boleh guna jugak. malam tu baru kitorang dapat taw yang satu bandar puncak alam punya wifi tak dapat connection. rupa-rupanya, TM shut down internet sebab nak pasang fibre optic unifi kat sini. untung laa budak baru. next sem leh la pasang unifi kat umah ea. hihihi

kelam kabut bila internet takde. pulak semalam nak kena siapkan report TQM untuk submit esoknya tu. memang hazab laa nak buat kan bila kau last minute baru ingat nak google certain important info tapi nak google celah mananya internet takde. pfttt. redha jela buat report dengan takde referencenya, sampai conclusion pi bantai buat dua pages, nak drag pages punya pasai. 

hai streamyx, streamyx. you make our life become too much miserable last night.

nasib baik bangun pagi tadi tengok internet dah boleh pakai. kalau tak menyumpah lagi laa weols arini. huhuhu

ops, sebelum terlupa,



p/s : ade gaye cover buku tak? heee. picture and editing by me. hikhikhik


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. hyee . assalamualaikum .. awak duk pahang eh ? pahang area mana ? hehe

    ReplyDelete
  2. streamyx kita baru ok!
    untunglah yang boleh guna unifi tuh.

    ReplyDelete
  3. Jangan kata tak leh pakai, internet slow pun dah stress tahap gaban..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers