ADA BAKAT TAK?

10:06:00 PM


uikss??


ehem ehem. sila dengar video ni. ada bakat tak agak-agak untuk aku try buat dubbing voice pasni? huhuhu. mana taw kot-kot boboiboy ke, upin ipin ke, nak buat casting untuk watak baru ke, boleh aku try. kikiki. 

dan kepada mana-mana producer untuk buat video interaktif kanak-kanak ke, saya boleh jadi suara latar!

almaklumlah, bulan 7 ni dah abes study. boleh slow-slow mencari potensi diri nak memarketkan talent sendiri. huhuhu


p/s : too many things to do and to think. sorryyyyy lama tak update. :(


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. Hihii...mcm sore budak skolah, bleh cari mkn ok!

    ReplyDelete
  2. hehehe sedap! pasni jadi tukang suara tuk projek jadi ke mobile ;)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers