4 TAHUN SUDAH BERLALU

5:40:00 PM


uikss??


4 tahun lepas, aku tukar plan hotlink aku daripada biasa kepada hotlink youth club. pergghhh! heaven giler. rase cam pakai UOX pulak. memang kena lah dengan status aku sebagai student. jimat sesangat. topup 5 hengget pun boleh bertahan sampai 21/4/2013. waaa. no more expired dates kalau topup 5 hengget ni bagi aku. hewhewhew

namun begitu, pada hari ini, semuanya telah kembali seperti sedia kala. 


pftt~ mentang-mentang la aku abes study tahun ni. semua pakat nak expired. nasib baik la tak pakai nombor hotlink sangat skang ni. jimat tak yah topup. hahaha. lepas ni, memang aku pakai nombor ni untuk angkat call jela ea. 

p/s : rasa macam nak tukar nombor baru je. nak start a new life. :)

p/s/s : eh, lupa pulak. happy holiday for meee~! :)


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ingatkan anniversary dengan pakwe tadi.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. yeahhhh that's why I wanted to change my num sooo much..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers