I'M STILL ALIVE

11:49:00 PM


uikss??

sebelum aku start membebel panjang-panjang, meh aku dengarkan korang dengan lagu faveret aku ni. Still Alive by Big Bang!


i'm still alive. hohoho. untuk they ols yang rindu kat blog ni, jangan bersedih. writer dia still hidup lagi. huhu. masih mampu untuk menaip dua tiga baris entry kat blog ni. tsk tsk tsk. sedih kan bila tunggu orang TM nak pasang streamyx kat rumah baru. rumah baru? eh? haaaa. jengjengjeng. kite dah pindah rumah baru taw. tang rumah tu aku cerita lain entry. aku bet korang mesti jelez punya lah bila aku cerita pasal rumah baru aku ni nanti. hehehe

well, sedar tak sedar esok dah masuk 2nd week aku start class. wah! cepatnyeee masa berlalu. dengan jadual tunggang terbaliknya sem ni, kitorang gigihkan jugak pergi kelas semata-mata nak jumpa lecturer untuk bincang ubah jadual class. hohoho. skang ni tengah tunggu permohonan kitorang lulus. kalau lulus, pasni aku ade 3 hari jela kelas. isnin jumaat cuti. seronok tak camtu? hihihi

dengan internet tunggang terbalik, tambah pulak dengan awal-awal sem dah kena search untuk tempat nak buat trip sem ni, memang miserable lah hidup aku awal-awal sem ni. tu laa yang aku tak sempat nak update blog ni. aku taw korang mesti selalu tertunggu entry latest dari aku kan? sebab aku tengok entry yang Err.. tu, yang bodo-bodo je aku type pun sampai 48 views. tu mesti bosan tahap gaban kan dok selongkar-selongkar blog kite pastu sedih bila takde entry baru kan? eh, terperasan pulak. hahaha. 

banyak benda yang nak dicerita, banyak benda yang nak dishare. memandangkan internet yang tak stabil ni, tunggu minggu depan ea baru aku aktif balik cam dulu. kate azam tahun ni nak aktif blogging? huhuhu

okey la. got to go. esok kite ade class pagi. till then. bubyee~


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. Owhhh....ked pon ade gak ek org selak2 blog camtu, yg sebok konon nye "stalker"...ngehh...
    Ked, beli hp baru ke? Instsgram pkai nama ape? Meh nk follow...hihiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak lin!
      Hehe. Ade la kot sebab sampai 40 lebih view untuk entry tu saje. Huhuhu.
      Haah. Kite beli phone baru. Nak merase pakai smartphone katenye. Hihihi. Follow la kite instagram Kak lin! Kite pakai name afiqahkhairuddin. Huhu

      Delete
    2. Kak lin!
      Hehe. Ade la kot sebab sampai 40 lebih view untuk entry tu saje. Huhuhu.
      Haah. Kite beli phone baru. Nak merase pakai smartphone katenye. Hihihi. Follow la kite instagram Kak lin! Kite pakai name afiqahkhairuddin. Huhu

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers