AUTUMN IN MY HAUZZ

6:41:00 PM


uikss??

home sweet homeee! setelah 2 minggu tak jejak kaki kat bandar ikan patin, kini hamba datang lagi. yeay! walaupun tak dapat pergi LIMA sebab aku dapat taw wek ngan aki pergi last minute, since dah janji dengan ibu aku nak balik weekends ni, aku pun balik but then i'm still happyyy. weee~

balik-balik rumah, tengok-tengok dedaun getah berguguran diatas tanah. wah wah! musim daun getah gugur rupanya sekarang ni. Masya Allah. Allah beri aku kesempatan sekali lagi untuk menikmati autumn pokok getah kat rumah aku tahun ni. syukur~

nak tengok camne rupa autumn dalam kebun getah?








cantik kan? okey, siapa-siapa nak mai umah aku untuk photoshoot, buleh contant-contact okey? hehhee. adios amigos!

p/s : ibu tengah try pakai yes ni. tapi broadband jelaa. tengok dulu sebulan dua. kalau okey, boleh amik wi-fi. yeayyy! nanti umah kite ade wi-fi. hihihi


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. Bst lah dpat balik umah.....hehehehe...
    mcm 2 lah spa2 pun yg Uni dekat....

    ReplyDelete
  2. wahhhhh lepas ni bley la aku tumpang2.heheh,tukar markas kat umah kau pulak la?heeee

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers