CUTI-CUTI NI..

3:32:00 AM


uikss??

tu diaa baq hang. seminggu dua dok umah ni boleh kigha dengan jari-jemari kucing belah kanan beghapa kali aku dok update blog. busan busy ka, apa ka. tapi, penyegan nak mampuihh! puiii!


tak taw la camna buleh jadi lagu ni. awat la hai. mood teghebang ke laut ka apa. haishhh. baik la, sebelum aku dok meghapu tak tentu pasai kat sini, baik aku pi tidoq. tapi, haaa. aku nak bagi hampa semua dengaq lagu ni noh. memang kena la dengan mood aku la ni. :P


Girls' Generation : Lazy Girl



till we meet again. >.<

[ked's sketching]

You Might Also Like

1 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers