TOO MANY THINGS TO DO, TOO MANY THINGS TO TELL

1:53:00 PM


uikss??


yeahhh! i'm free! err, dah lama pun merdeka. since pukul 12 hari ahad lagi. tapi tulah, banyak sangat benda yang nak kena buat, tu yang baru ada masa nak story mory kat sini tuh. 

lega rasanya dah habis exam. dah tak pedulik lah paper susah ke, tak boleh jawap ke, nak goreng pun tak lepas ke, apa ke, yang penting sekarang ni, aku nak cuti! hoyehh!

lepas exam hari tu, petang tu dating. gigih ni pergi dating pakai baju kurung kekonon baru lepas habis exam. siap final exam question paper tak bawak keluar dari beg lagi tuh! hahaha. yeay! kita dapat jumpa si baju biru kita! makin gelap dah dia sekarang. sampaikan mula-mula dia sampai tu kita tak cam! hahaha. kelakar giler time tu. hilang dah rindu 4 bulan tak jumpa dengan dia. :P

esoknya pulak, girls day out! keluar tengok wayang movie MAMA sambil shopping-shopping gittew. aku takde lah shopping mana pun. beli phone case untuk handphone baru ibu je. anak solehah tak keluar berjimba-jimba dengan member pun boleh ingat nak beli barang kat ibu lagi. hukhukhuk. sila muntah sekarang. :P

dah namanya berjalan 2 hari berturut-turut malam tu memang flat habis lah kan. hah arini, masaklah aku. nak kemas rumah lagi. total cleaning pulak tu sebab weols nak pindah rumah baru next sem. tata kasuarina! hello begonia! (cam jauh je pindah. padahal blok depan ni je. hewhewhew.)

eh, aku cakap banyak benda nak buat tadi kan? tengok. dah apa aku mengarut kat sini pun aku tak taw. banyak nak cerita ekceli, tapi sebab banyak jugak aku nak buat so cerita-cerita semua tu aku hold dulu ea. entry pasal jumpa yong hwa pun tak publish lagi. hailaa afiqah. 

got to go. till then, see ya!

[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wahhh...best la dah cutiii...
    Lama nye x jumpe smpai 4 bln, baju biru ked tu kt ner skarg? :)

    ReplyDelete
  2. bestnya lepak!
    minggu lepas pun banyak gila lepak... best sangat!! XD

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers