BYE BYE 2012, WELCOME 2013

12:40:00 AM


uikss??


selamat tahun baru kepada semua readers dearked.blogspot.com! wah wah wah. pejam celik, pejam celik, cepat je masa berlalu kan? rasa macam baru semalam sambut tahun 2012. arini dah tahun baru dah. 

dulu masa kecik-kecik, eksaited la nak sambut tahun baru. yelah, dah tak sabar nak count down masuk sekolah menengah la, dah ada kat sekolah menengah tak sabar nak habis sekolah. dah habis sekolah, tak sabar nak masuk U pulak and the impatient behavior waiting for a new year is stop when i was 20. bila dah masuk umur 20 an, barulah rasa tak nak sambut tahun baru ni. yelah, dah sedar masa tu yang umur dah semakin meningkat. aiguuu~ 23 already this year. cepatnya masa berlalu.

dalam tahun 2012 ni, macam-macam dah benda yang dah berlaku. baik benda yang aku suka nak kenangkan dan juga benda yang aku cuba elakkan. biasalah, aku kan short term memory. so, nak ingat benda-benda yang dah jadi sangat la susah. senang cerita, belek jela entries aku tahun lepas dan korang akan dapat tahu apa yang telah terjadi pada diri aku melaluinya. kalau aku rajin, aku buat refleksi tahun lepas ea.

banyak lagi benda aku nak type sebenarnya, tapi aku dah mengantuk sangat-sangat. celebrate tahun baru dengan teha, mell, ika dan kak lala lah yang buat aku jadi macam ni. nak tahu kitorang celebrate dengan apa? janji dulu jangan jelez ea.


steamboat! terbaik dari mell's steamboat house! wooooo! dasyat tak masak steamboat dalam rumah. gigih taw mell bawak periuk steamboat sekali dengan dapur gas dari rumah dia. thanks mell. kalau tak, tak merasa la kitorang nak bersteamboat dekat rumah. huhuhu

ni sambutan tahun baru kami. korang pulak? :)


[ked's sketching]

You Might Also Like

8 Comments

  1. wahh~ sedapnye! hehe :D

    Selamat Tahun Baharu Masihi 2013 :) semoga byk kenangan manis utk kita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap.. try lah kat rumah.. hehehe

      selamat tahun baru jugak afrina.. semoga banyak kenangan manis untuk awak juga.. >.<

      Delete
  2. Assalamualaikum Kak Long

    moga 2013 lebih menceriakan lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam atuk..
      terima kasih..
      semoga 2013 membawa lebih banyak rezeki kepada atuk juga..
      :)

      Delete
  3. Happy new year ked! Wlpon dah wish nk jugak tggal jejak d'sini...нёнё☺☺нёнё☺☺.Smoga grad dgn cemerlang dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year lagi sekali kak lin! hehehe
      thank you..
      tak sabar nak grad dah ni.. hehehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers