AWAS! INI AMARAN KERAS!

5:01:00 PM


uikss??

i'm homeee! yeay kampung pangsenam, here i am! weee~ happynya dapat balik rumah sendiri. hey, rumah tu sorga donia taw tak. hekhekhek

rindu dekat ibu, rindu dekat ayah, rindu dekat adik-adik, rindu dekat oyen, mimi dengan panky, rindu dekat kebun getah, rindu kat semua lah.

tapi, bila balik-balik, jumpa notis ni tertampal dekat wall ruang tamu.


muahaha. kelakar sungguh. patutlah aku balik-balik tengok rumah kemas je. cam musykil pulak dengan adik-adik aku yang tak buat sepah langsung tu. warning yang atas tu angah aku yang tulis. yang kat bawah tu, ayah tulis kat belakang note tu tadi. ekeke

cute tak my family? love them! XOXO

p/s : angah baru balik. dia membebel rumah bersepah sebab penuh dengan barang aku dengan de. hahahaha. pekakkan telinga jeeee. :P


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. wahh... mmg swet sungguh family awak.. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha..siap ad note lagi gitu...punye la bgus kan :D

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers