SHELL LEGO FERRARI MODEL

8:00:00 AM


uikss??


wah, dah lama aku tengok model lego ni kat shell. tapi tak teringin pun nak beli. sampai lah malam semalam, kak zue bawak balik 6 model lego ni, suruh aku pasangkan sekali dengan dia. masa tu dia dah pasang dah satu. yang kaler kuning tu. excited pulak aku nak pasang jugak walaupun perut aku meronta-ronta untuk minta di isi ketika itu. kuikuikui


yang paling mencabar sekali time nak pasang truck tu dengan racing car yang kaler putih tu. wuuu~ serius menguji ketabahan dan keimanan aku. huhuhu. tapi satu je slack, banyak komponen lebih yang diorang bagi dalam setiap pack. macam tak pandai estimate je time packaging. ini suatu pembaziran lego bagi aku nih. packaging team for this sila take note okey. ;)

abang baju biruku. please take note okey. kite nak yang racing car kaler putih dengan truck merah tu taw. nak bagi kat adik-adik dia jugak dua orang kat rumah tu. ;P

pesanan penaja, sila dapatkan model-model ini di stesyen shell berhampiran anda sementara stock masih ada. :)


[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. Assalamualaikum Kak Long

    saya guna petronas....hu hu...tak dapat le...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bukan boleh beli walaupun kite bukan ahli ke atuk? huhu. tak sure pulak saye pasal tu.

      Delete
  2. mana shell anda beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat shell seksyen 7 saye pernah nampak diorang jual..
      tapi yang ni kawan member saye yang bagi..

      Delete
    2. wow...saya tak dapat beli Ferrari 250 GT Berlinetta,semua shell habis stock
      :( ,kawan member u beli dekat mana??

      Delete
    3. actually, kawan member i tu dia dapat dari gudang sebab dia kerja bahagian penghantaran barang. company dia tu cover area penang, kl, johor dengan ipoh. restock untuk model tu tu akan ada sebab dia pun baru dapat model2 semua tu semalam. :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers