HASIL 3 HARI BERTAPA

7:51:00 PM


uikss??

at last, setelah 3 hari bertapa di rumah, menghadap laptop semalaman, sampai tido pun kena amik turn dengan ah and tiyah, akhirnya, siap jugak design bilik weols. yahooo! 


tengok. punya la nak kejar masa sampai dok render 2 laptop sekaligus. hebakkk hebakk! 


from that one, we try to redesign it to become like this. presenting, the new concept of impiana resort cherating!

cool tak? tetiba jadi excited pulak dengan hasil kerja group sendiri. hehehe. dalam banyak-banyak part, aku paling suka toilet. sangat cantik dan smart! kan kan?

tak sia-sia bersengkang mata sampai tak tido malam siapkan benda ni. Alhamdulillah, presentation tadi berjalan dengan lancar. sir pun okey je, so, hopefully carry mark pun okey lah ek sir. ekeke

yeay! malam ni boleh enjoy puas-puas. tengok movie puas-puas. landing puas-puas. tido puas-puas. oh, heaven nyeee!

babai sketchup. babai rendering. 


p/s : awak, ni lah design bilik kite lepas render. smart tak? >.<


[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. Assalam, jemput tengok-tengok long sleeve maxidress dan jubah cotton/denim sleeveless with inner di blog saya. sesuai dipakai untuk ke pejabat, kuliah, kelas atau jalan2

    --> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    TQ ye

    ReplyDelete
  2. gilaaaa tak lawaaaa!! buatkan id untuk my future house nanti.ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah..
      kalau yang tu kau rase lawa, ade yang lagi extra lawa dari tu taw tak..
      haaa, sape kate student tourism tak leh wat id..
      kikiki

      Delete
  3. kan sebab biruuuu.heheh,tu yang lagi suke.haha
    betol2,korang multitalented gituuu.wahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau memang kan? pantang nampak warne biru.. huhu
      hikhik.. macehh! aku memang suke orang puji2 kitorang ni..
      :P

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers