DEMI FIRST CLASS DEGREE

2:12:00 PM


uikss??

masuk harini dah 10 hari aku berada dalam study week. dan, sepanjang 10 hari tu, baru satu soalan past year paper yang aku dah buat. tu pun, satu soalan kecik je tuan-tuan dan puan-puan. bukan satu paper exam jun 2012 tu.

aiguuu~ 5 januari nanti start la first paper. hotel design and layout. aku tak start apa pun lagi. tiap kali bangun pagi, azam nak buat past year plus study tu berkobar-kobar. tapi, bila bukak je laptop, terus merundum ke level zero. huhu. tak leh jumpa laptop aku camni ni.


hah, nanti last minute study, mula la jadi tak tentu arah macam tu nanti. kikiki. tak mau, tak mau. 

maka dengan itu, berazam lah wahai adorable afiqah. buangkan perasaan malas tu, gantikannya dengan rasa rajin. demi first class degree.

ya! demi first class degree! (tetiba cam psycho pulak cakap sesorang kan? hikhikhik)


tetiba rasa nak selit gambar class last dalam sem 5 ni. find me! hewhewhew


p/s : nak kena jumpa spirit burner jugak ni kot baru leh jalan study gamaknye. IMY!


[ked's sketching]

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers