THIS OCTOBER

8:48:00 AM


uikss??


rasa macam baru semalam bukak sem. tengok-tengok pagi ni dah 1 oktober. wah! cepatnya masa berlalu. masuk arini, dah minggu keempat lah buka sem. assignments jangan cakap lah. berlonggok-longgok. tunggu masa je nak submit plus nak buat ni. hehehe

hai, masuk oktober ni maka official lah aku 22 tahun hujung bulan ni. oh tidak, diriku semakin tua! hukhukhuk. naik dah satu angka kat belakang. tapi takpe, sebab aku suka nombor 2, so, i'm really pleasure to face this october. ekeke

semoga oktober ini memberi 1001 rahmat dan rezeki kepada aku. semoga oktober ini segala-galanya dipermudahkanNya. semoga oktober ini berbeza daripada oktober sebelum-belumnya.



p/s : cuti mid sem 25 oktober ni. ah, cepatlah raya haji! nak balik rumah hantar blender kat ibu! huhu


[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. nnt pejam celik lg...abis blaja dah :) smoga dipermudahkan yer semua ye...

    ReplyDelete
  2. akak lagiiii sukaaaaa bulan oktober coz bulan ni pun akak genap 25thn,iaitu besok 2oktober besday akak..hahhahaa...

    ReplyDelete
  3. bst taw bla dah msuk 22thun neh rsa lain...xpa smoga dmdahkan prjlnan...bst la dkt dpt blik raya haji....kmi xblik..huhuks...
    apa2 welcome the club.....hahahahah

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Ked. Tak tau sy terdelete entri yg ked komen bg name blog tu. sadis tol. sib baek sava lagi kat emel.hehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers