THE EXPECTED AND UNEXPECTED

1:45:00 PM

uikss??

EXPECTED
  • pergi makan steamboat kat island bbq subang semalam sebab nak celebrate birthday teha dengan apis.
UNXPECTED
  • sekali masa birthday cake sampai, ada nama aku sekali! rupanya, team organizer iaitu  tiera, ika dengan mell nak celebrate birthday aku sama! weee~



the best birthday celebration ever. huhu. even aku yang semangat plan sekali dengan organizer, tak sangka diorang pun nak celebrate birthday aku yang lagi 3 hari tu sekali rupanya! patutlah masa aku tanya tiera duit kek nak tong-tong tu dia tak nak bagitahu berapa. cheh! tu agenda tersembunyi rupanya. hehehe

seriously have fun sangat semalam. dapat makan udang puas-puas. sedapnyeeee! setimbun kulit udang dekat pinggan aku saje. hahaha. pastu, tak cukup dengan melantak steamboat, pergi pulak uptown kota damansara. budak-budak laki ni nak cari jersey futsal diorang rupanya. dah jumpa tu, malam tu jugak upload gambar kat facebook. semangat sungguh! 

to my dear friends, thank you so much for the memories. uuuu~ tahun depan dah tak boleh nak celebrate birthday sama-sama dah kan? sobsobsob. ini lah kenangan tahun akhir kita bersama-sama. semoga selepas ini, ukhwah kita akan kekal seperti ini selamanya. aminn~

surprise birthday celebration dari friends dah lepas. tunggu dari si baju biru kite pulak sehari dua ni. hai awak, saya tak mengharapkan apa-apa dari awak pun tahun ni. cukuplah awak dapat spend masa dengan saya sempena birthday saya nanti. tu pun dah cukup jadi hadiah hari jadi yang bermakna buat saya tahun ni. >.<

[ked's sketching]

You Might Also Like

16 Comments

  1. Replies
    1. tengkiu dik..
      first time dapat celebrate dengan member2 semua..
      :)

      Delete
  2. Waa...best2..
    Klw camtu k lin pon nk wish happy besday in advance buleh?? Ke nk kena wish 3 hari lagi? Нёнё☺☺нёнё☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. takleh2..
      kak lin kena wish saye sharp2 22hb ni..
      awal2 tak diterima..
      hehehe

      Delete
  3. Epi besday in advance ked...klu x wish skrg,takot plak nnti...hrap2 dapatla awk celebrate or at least dpt besday present dr abg bju biru...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..
      tengkiuu..
      tu lah kan..
      tak mau birthday present, nak dia je jadi present untuk saye..
      boleh tak camtu? huhuhu

      Delete
  4. Bila start cuti ked?? Bila nk turun lumut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak linnnn!
      dah start cuti jumaat aritu lagi..
      jelez tak?
      hahahaha

      uuuu~
      tu lah nak turun lumut one day..
      tapi tak taw bile..

      Delete
    2. lagipun sem ni packed sangat kak lin..
      :(

      Delete
    3. kite nak gi sane dengan abang baju biru kite..
      nak tengok tempat lame die..
      hehehe

      Delete
    4. Abg baju biru ked dah draf ke? Unit mana? Nanti dtg gtau la ye... :)

      Delete
  5. Ok ked dah tepat kul 12, 22 hbln...
    Happy besday to u, happy besday to adorable ked..happy besday to uuuu...
    Adakah k lin org p'tama yg wish ked tepat jam 12??
    Нёнё☺☺нёнё☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut jam kat atas tu, kak lin lah orang first yang wish kat blog ni..
      hehehe.. thanks kak lin..
      nak kek!
      eh, valid lagi ke kalau mintak arini?
      huhuhu
      saye baru baik demam kak.. dari ari besday demam sampaila arini baru betul2 sihat..
      :)

      Delete
    2. Klw x abes bln 10 ni bleh je..tp awak tu jauh sgt..huhuu

      No wonder la senyap je 2 3 hari ni..baru arini muncul..take care ya!

      Delete
  6. wahh..smbut birthday reramai la..best yer....hapy belated bufday k ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ayut, sebab akak komen masa hari besday saye, so tu tak dikire belated. hehehe
      thanks kak!
      :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers