OH MY BIG BANG!

5:36:00 PM


uikss??


malam ni ada big bang galaxy alive asia tour dekat stadium merdeka. sobsobsob. makan hati jela tengok budak-budak ni update status dapat pergi konsert big bang. tskk tskk. sudahlah ked. jangan over boleh tak? kau dah la baru je lagi minat big bang ni. tapi frustnya mengalahkan fan big bang start dari diorang debut lagi. PANGGGG! *effect sepak diri sendiri*. haah la kan. overnya aku. huhu

actually, aku baru start kenal big bang ni masa tengok family outing la few months ago. masa tu, TOP jadi guest. i was like, waaaa~ hensemnyaaa TOP ni. pastu, terus minat TOP. secara automatic, start minat big banglah sebab TOP dari big bang kan.

mula lah aku berguru dengan una and fima pasal big bang ni. sanggup aku berkumpul di markas which is rumah una semata-mata nak copy semua pasal big bang. (fima ada satu folder pasal big bang dalam external dia. hewhewhew). diorang bagi aku tengok secret garden parody yang gig bang buat tu. sumpah kelakar. terguling-guling aku gelak. hahaha. sampai sekarang aku dok replay cerita tu je.


dah dah. aku tunjuk yang part one je. kalau korang minat, boleh tengok part two punya kat youtube ea. 

pastu, balik-balik puncak alam, aku dapat tahu yang ah pun suka TOP jugak. sangat suka. aku suka lite-lite je. so, aku pun mengalah la. aku pun start suka kat gd. aku suka gd pun bukan sebab apa, sebab dia cute je. hehehe


then, gd tetap menjadi pilihan hati sampai lah aku tengok strong heart YG family. dalam tu diorang ada cakap pasal taeyang. taeyang yang sangat taat dengan agamanya dengan pergi ke gereja setiap ahad dan banyak menghabiskan masa di sana. waaa~ baiknya taeyang ni. nak minat taeyang la pulak pasni. ekeke


besides, antara semua ahli big bang, taeyang lah yang paling tough sekali badan dia. tapi, aku bukan pandang badan dia taw. no no no. yang aku pandang attitude dia. aku terpikir lah kan, kalau taeyang masuk Islam, mesti dia dapat jadi muslim yang taat dengan agama kan? yelah, tengok dia sekarang ni pun dah macam tu. waa taeyang. semoga suatu hari nanti hidayah tu akan menjadi milikmu. >.<

and to big bang, do perform your show well tonight yaw! although i can't be there, but i'll always support you either you are still in the industry or not. i hope one day, we can meet together, have a high tea at full house. wah! am i dreaming so high? hohoho. keep dreaming ked. insya Allah, your dreaming can be real one day. who knows right? 

dah la. aku nak sambung intimate note big bang part 2 pulak ni. tata~

p/s : besar harapan we ols ank tengok diorang perform pakai baju melayu malam ni cam wonder girls buat hari tu. adakah itu semua bakal berlaku? jeng jeng jeng. kita tunggu je gambar-gambar diorang malam ni ea.


[ked's sketching]

You Might Also Like

8 Comments

  1. wahh,kemain k pop haa...akak minat super junior dr k pop group yg lain,lg ensem n cute,haha..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa..
      kaka nasha pun layan kpop gak?
      hihihi..
      big bang lagi ensem laaa..
      try la dengar lagu2 diorang..
      best2..
      :)

      Delete
  2. b to i to g BIG BANG!!!awesome weyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. let's go babe,aku sanggup burn cuti.haha

      Delete
  3. hi ked. jangan lupa ambil iron/zink tu. Iron ferrozine diperlukan untuk base darah merah terbentuk. kekurangan darah merah boleh sebabkan anemia, thalasemia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish.. sampai macam tu sekali..
      thanks for the info.. kang kita nak tolong orang sangat, last2 kita yang sakit.. okey2.. :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers