LEGO TIME WITHOUT LEGOLAND

12:51:00 PM


uikss??

ntah macam mana punyalah bosan semalam, tengok si anas dok sibuk-sibuk main lego, dengan aku-aku terjoin sekali. hukhukhuk. dari satu bentuk ke satu bentuk aku try buat. tak lama tu, datang ammar ngan luth join. pulak tu, de pun masuk jugak. last-last, semua cucu aki wi berganding bahu bermain lego. weee~

guess us! hohoho. 

luth dengan ammar tengah tekun nak buat garbage truck diorang.

taraaa! the garbage truck walaupun nampak cam oil tank je. huhu

anas with dancing man! makyung ke ni? ekeke

1. horse
2. garbage truck
3. dancing man a.k.a makyung man
4. tortoise
5. goat. embekkkk!

creative tak we ols? hahha. takde maknanya. actually lego set tu ada manual laa. tu yang reti buat semua benda ni. kalau tak, haram la nak jadi sampai ke tahap garbage truck tu. huhuuhu

untuk mama-mama kat kuar sana, boleh la beli kat anak-anak lego camni. boleh membantu dan menjana creativity mereka gittew. percayalah cakap aku, ni bukan takat budak-budak je main, dengan mak bapak budak pun join main sekali. ekeke

kalau ada anak-anak yang ajak pergi legoland, tak payah pening-pening kepala kumpul duit, beli lego camni, buat legoland sendiri kat umah. hewhewhew

next project, nak try buat bulldozer lah. nanti kalau menjadi, aku upload kat sini ea. hihihi


p/s : wahai si baju biru kite, ni lah lego kite! lego awak pulak camne? :P


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. Btl la ked...dr dok main tab ipad etc..bleh arr nk try beli utk ank2 lak pasni..hehee...

    ReplyDelete
  2. Btl la ked...dr dok main tab ipad etc..bleh arr nk try beli utk ank2 lak pasni..hehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la kak lin..
      bagi rajin sket ruhil ngan riezaril kemas barang mainan diorang.. hehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers