KAMI SUDAH, ANDA?

8:33:00 PM


uikss??

guys! jum pergi kfc! em, kalau tak nak pun, the chicken rice shop ke, A&W ke. ahah! pastu kita pergi MPH taw. boleh usha-usha buku baru. weee~ happynya weekends ni!

ehem ehem. kami sudah. anda bila lagi?


weee! akhirnya, turn uitm pulak distribute kad diskaun siswa 1 malaysia ni! selama ni dok makan hati je tengok student u lain dok post diorang dah dapat kad ni kan. sekarang ni giliran kitorang pulak. gigih ni taw lepas kelas pukul 10.30 tadi, terus shoot pergi budisiswa, uitm shah alam semata-mata nak amik kad ni. mujurlah tak ramai sangat orang plus sistem diorang yang cekap lagi pantas, tu yang sekejap je dah setel tuh.

tadi ibu call. aku pun ceritalah kat ibu yang aku dah dapat kad diskaun ni kan. 


" ibu, kak long dah dapat kad diskaun tu. moh la kita pergi bata. bolehlah ibu beli kasut baru. "
" hehehe. awak ni tahu-tahu je kak long. ibu memang nak beli kasut baru pun. :)"


see, tak sia-sia amik sekarang. boleh jugak parents kita tumpang benefit kad diskaun ni kan? so, mana-mana student yang belum amik tu, boleh la tuntut dekat kampus masing-masing ea.


p/s : dah lama tak masuk induk. meriah nampaknya aktiviti meng'clamp' arini. clamp pun dah tukar design baru. class gitu uolss! aku terpikir, berapa banyaklah clamps yang uitm ada sebenarnya ea? anyone knows? 


[ked's sketching]

You Might Also Like

1 Comments

  1. kat restoran barra boleh guna kad diskaun ke?

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers