22nd on 22nd

8:58:00 PM


uikss??


alhamdulillah. pada 22hb oktober hari tu, genaplah umur aku 22 tahun. syukur ke hadrat Ilahi kerana atas izinNya, aku masih diberi peluang bernafas di dunia ini. semoga dengan bertambahnya umur aku, seiring dengan pertambahan amalan aku. macam tak percaya kan? dah 22 tahun rupanya aku. rasa macam baru semalam masuk sekolah rendah. rasa macam tadi baru habis PMR. tak sangka dalam umur 22 tahun aku dah final year degree. hmmm. how fast the time flies kan? >.<

ironicnya kan, aku demam masa umur aku genap 22 tahun! dan sampai lah hari ni, saat aku sedang menaip entry ini. mungkinkah Allah mahu menghapuskan dosa-dosa kecil aku di saat aku mencecah umur baru? masya Allah. begitu besarnya nikmat Allah dan sekiranya ia benar, maka itulah hadiah hari jadi yng paling bermakna buat aku. guys, can you tell me what's gonna make you happy rather than penghapusan dosa-dosa kecil uols? kennzz?

Ya Allah, panjangkanlah umurku supaya aku dapat beribadah dan bertaubat kepadamu. pinjamlah kepadaku sedikit umur supaya aku sempat membalas jasa kedua ibu bapaku. berikanlah aku peluang untuk menghantar mereka ke tanah suci Mu. dan permudahkan segala perancanganku. aminn aminn ya robbal alamin.

terima kasih kepada rakan-rakan yang wish birthday kita dekat facebook, twitter mahupun mesej. tak terbalas rasanya wish korang tu. huhuhu. terima kasih jugak kepada si baju biru kita yang sanggup luangkan masanya untuk kita semalam walaupun thru phone je kan? u jangan lupa taw, birthday present i nanti. hehehe.

hey, i'm 22nd on 22nd. oh, 2 is my favourite number you know! :)


p/s : tertunggu-tunggu entry rahsia tuuu. u, bila nak start type ni? jumpa games, lupa semua benda. :P


[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. Waa.. memang unik la no 2 utk Ked.. Hepi B/day.. May all ur wish come true

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak WN.
      nombor 2 memang serasi dengan saye. hehee

      Delete
  2. happy 22nd besdayyyyyyyyyyyyyyyy KED...semoga dipermudahkan segala urusan, be happy always!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak faye!
      lama tak jumpa kat blog kan kite?
      masing2 busy. huhuhu
      good luck in your thesis sis!
      :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers