WORDLESS WEDNESDAY #35 : THINGS THAT YOU SHOULDN'T DO IN UITM PUNCAK ALAM

2:10:00 PM


uikss??


di larang memparking kereta di tengah jalan yea. sila follow coordination parking yang telah disediakan. kalau tak, memang dapat la surat-surat cinta sekali pakej dengan clamp. 

sekian sahaja pesanan khidmat masyarakat hari ini.


p/s : mesti owner kereta ni bengang giler kan? dah la kena saman, kena clamp, kena maki pulak tu. aduyai~ nasib badan.


[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. Assalamualaikum Ked

    Subhanallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam atuk..
      ni fenomena yang benar-benar terjadi..
      :)

      Delete
  2. eh. yang kertas kajang tu tulis apa?

    good job!.
    aku pantang beno dengan orang yang tak reti parking nih.
    bukan nak parking yang perfect.
    tapi agak agak lah.

    mungkin dia baru P kot.
    tak reti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan?
      P dia tu bersepah depan belakang..
      huhu..
      sabor jelah wan..
      yang kereta sebelah dia pun bangang gak pergi ikut parking salah sekali..
      aduyai~

      maaplah tak nampak kat kertas kajang tu tulis ape..
      maklumlah..
      phone cap ayam katekan..
      :P

      Delete
  3. sabor jelah kan.. padah la bila parking merata2..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila budak baru masuk tak reti nak baca pattern parking..
      hehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers