TERIMA KASIH

8:31:00 AM


uikss??

terima kasih sebab...
semalam, 23hb september, first time taw awak rasa air tangan saya. walaupun awak complain yang nasik air tu tak cukup garam lah, banyak sangat airlah, kicap takde lah, tapi, at the end, awak berjaya habiskan jugak semua tu. wuuu~ terharu rasa. terima kasih atas penghargaan itu.

terima kasih sebab...
sudi luangkan masa untuk saya, layan kerenah saya yang awak kata macam budak-budak ni kan (of course la macam budak-budak, saya kan muda lagi! baru 21. hahaa), bermain-main dengan kucing walaupun lepas tu awak selesema teruk (kikiki) dan semua yang sama waktu dengannya.

terima kasih sebab...
sanggup korbankan masa dan tenaga hantar saya balik, walaupun lepas tu motor awak kering coolen (alamak, betul ke eja ni?) sampai nak tak nak awak terpaksa pinjam motor classmate saya untuk bawak balik kem selepas tu je satu-satunya cara yang dapat kita fikirkan yang terbaik untuk awak. 

senang cerita
terima kasih atas masa dan kenangan itu.
semoga masih ada lagi masa untuk kita berdua tengok sunset sama-sama.
:)



[ked's sketching]

You Might Also Like

14 Comments

  1. sama sama.
    kesian saya, kering coolant motor saya :(.

    ReplyDelete
  2. okey..
    dah taw dah eja coolant tu camne..
    hahaha..
    tenkiu2..

    ReplyDelete
  3. olololo...shuwittnyaaa...tapi mana gambar sunsetnya??? nak gakkk tengok hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunset tengah jalan kak faye..
      mane sempat nak snap..
      hehe
      nampak pun balik pokok je..
      kikiki

      Delete
  4. Padamu♥
    telah ku bisikakn bicara indah
    agar kau bisa tahu
    dimana nilai kasih dan sayang ku
    walau pun terjadi pada kau dan aku
    hanyalah cinta dan kasih
    yang dapat ku beri kan

    Padamu♥
    hasrat hatiku ingin
    hidup bersamamu
    disepanjang perjalanan cinta kita
    ingin dikau ku miliki dan kasih
    akan ku hiaskan mu
    seindah istana cinta kita

    mudah mudahan cinta kt diberkati tuhan...amiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn..
      terharu sampai tak taw nak type ape dah ni..
      TT__TT
      :)
      ♥ you..

      Delete
  5. nak gak tgk pe yg awk masakkan utk si dia tu ked..hihihi..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..
      malu la kite kak nasha..
      saye tak pandai masak..
      segan nak tunjuk sebab tak jadi sangat..
      hehehe..
      nanti dah pro baru leh tunjuk..
      kikiki

      Delete
  6. hihihi...terima kasih sbb jg dia..eh? :p

    ReplyDelete
  7. Waaa...romantik nye si baju biru ked tu ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu..
      tu ada time2 die nak romantik tu kak lin..
      hehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers