MUSIM KAHWIN NAVY

10:00:00 AM


uikss??

kalau tiada angin, masakan pohon boleh bergoyang. kalau takde niat, masakan boleh menggoogle kek kahwin. 


tengok tu. sampai 2 hits lagi dalam masa satu hari. wah, ni betul-betul musim kahwin ni. for all military bride to be, happy wedding! yang mana kenal tu, boleh la jemput kita taw. hewhewhew.

for those yang nak cari kek kahwin, kek birthday, kek anniversary, apa-apa jelah jenis kek kecuali fish cake, yang kiut miut, boleh la refer kat entry ni balik yea. =^.^=

p/s : amboih. gigih nau type keyword pepanjang. emm, aku rasa kat blog aku ni takde pulak cerita pasai kereta sebab aku sendiri zero about kereta-kereta ni. yang last sekali tu aku boleh jawap. tak jauh pun awak yang tanya tu, kolej melati dengan mawar dekat je. mereka berdua tu di pisahkan dengan dataran cendekia a.k.a DC. kolej-kolej yang paling famous kat uitm shah alam. aku dulu duduk kolej melati taw. tapi blok yang pakai tangga punya. freshie la katakan. hehe


[ked' sketching]

You Might Also Like

14 Comments

  1. ingatkang Ked kahwin navy.
    heheh

    weh, terima kasih komen kau tuh.

    betul tu.
    aku perlu masukkan motivasi time mengajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dun worry wan.
      kalau aku kawen nanti aku jemput kau eh.
      hehe

      welcome.
      aku share apa yang aku pernah alami je.
      :)

      Delete
  2. hahahaha tak tahan aku gelak bace keyword keta persona mati enjin..haha,ade ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.
      aku lagi nak terguling-guling baca.
      kalau takde, takde lah leh tersesat masuk dalam blog aku.
      huhu

      Delete
  3. cmane nak contact ni..hp ilang...huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah abang..
      siyes ke?
      pergi la cari nombor baru..
      ish..
      nak kena dia ni..
      pakai je phone biasa..
      email sayang details please..

      Delete
    2. aih abang,
      kalau blog sayang ingat, takkan nombor phone sayang tak ingat?
      grrr~
      pergi la buat simkad baru..
      sayang la nombor tu..
      nah, in case tak ingat la kan..
      01796314**..
      abang tau kan hujung tu berapa..
      contact me ASAP!

      Delete
  4. nak contact la ni...esok pi bli hp bru kt sembang lame2 ea syg...aduhai...sape la yg curi...mlampau btul...bgtaw adik syg nak jmpe die ptg ni kol 6..nk bg brg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah? dah tu abang ade ke nombor jannah tu? dah tu nak jumpa kat mane? camne dia nak contact abang? alahai bang~

      beli phone biasa2 je dulu.. yang penting dapat contact abang..
      taw2?

      Delete
    2. abang..
      sorry taw lambat reply..
      sayang class pack arini..
      ni baru je abes class ni..
      camne? jadi ke abang nak jumpa jannah?

      Delete
    3. abang..
      dah beli phone or sim baru jangan lupa contact sayang taw?
      sayang tunggu abang ni..
      banyak benda nak share ngan abang..
      ek2?
      :)

      Delete
    4. haaa.. lagi satu, kalau free weekends ni, jum la dating..
      sayang ada kat puncak alam dah skang ni..

      Delete
  5. ok2...pack barang2..ptg esok abg amek syg..kita blik mersing jap..tgk abah ngan mak..bleh bincg nak tunang

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriyes ni bang?
      abang taw ke rumah sayang katne?
      okey2..hehehe
      nanti dah sampai puncak alam call sayang ea..
      letih la dok komen2 camni je..
      contact thru phone la pulak ea?
      sayang tunggu abang taw esok..
      >.<

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers