KHAMIS DALAM SEJARAH

1:38:00 AM


uikss??

wah! khamis 13hb hari tu dalam sejarah. ekeke. nak taw sebab apa? bila satu kelas tourism 5C UiTM Puncak Alam, pakai kad matrik! wah! kena masuk Malaysian Book of Record ni. ngeh ngeh ngeh.


curlasss. tak pernah-pernah hayat la budak-budak ni pakai kad matrik time attend classes, tetiba hari tu semua berjaya pakai dengan jayanya. ada jugak yang pakai tali saje, pastu masukkan ke dalam poket sebelah kiri baju, kekonon macam ada kad matrik dalam tu. ahaks!

yang lelaki pulak, semua pakai smart cam nak pergi hantar resume mintak kerja. yang perempuan pun apa kurangnya. aku sanggup tukar sandal edwin aku dengan sandal vern's semata-mata tak nak dapat surat saman yang berharga 50 ringgit. omo! mahal tu! tak sanggup weols uols!

dah kena basuh semalamnya tu, haruslah semua insaf stok-stok tunduk kepala ke lantai je. cuba kalau tak buat macam tu, memang kad matrik aku elok jela melekat dalam wallet aku. hehe. yelah, senang kan nak bawak keluar in case dapat lah student price kalau beli barang apa-apa. 

so, lepas ni, tiap kali hari rabu dengan khamis, boleh tengok la classmates aku well grooming pergi class. semuanya kerana saman. oh~



p/s : can't wait to see you. >.<

[ked' s sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. waaaa sandal vern's tpakse ganti edwin tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mampus tak nak kantoi..
      kang tak pepasal kena bayar 50 sebab sandal aje..
      dari gitu, baik la aku spend duit tu beli sandal dr.cardin tu..
      huhu

      Delete
  2. kelas kitorang sentiasa pakai..oh skema giler rasa diri..hahaha

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers