WORDLESS WEDNESDAY #41 : SEJUK HATI BILA DAPAT KOMEN MACAM NI..

12:48:00 AM


uikss??


alhamdulillah. masih ada lagi hamba Allah yang mementingkan kedudukan surau sebelum pergi ke sesuatu mall dan masih berguna lagi blog ini sebagai medium baginya untuk mengetahui kedudukan surau tersebut.

p/s : jawapan kepada soalan di atas, surau kat setia city mall dekat ngan nichii. jumpa nichii, jumpa lah surau. kat floor 2 kalau tak silap. :)


[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. bagus, survey surau dulu sbelum masuk Mall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalaulah ade button like, dah aku like komen ko ni wan..

      Delete
  2. tak pernah pegi setia city mall.hehehe..
    ada kedai mamak dekat umah aku, diorang sewa dua tingkat storey shops bwh buat kedai makan 24 hours. atas buat surau. mmg selesa giler surau tu for the whole 2nd floor.
    siap ada azan bila masuk waktu.senang customer nk singgah solat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh ngan ko la mall tu hanie..
      huhuhu

      wahh.. bestnye kan kalau dapat tempat solat yang selesa..
      jarang nak jumpa kedai makan camtu..
      first yang aku jumpa kat restoren limau nipis kalau aku tak silap.. kat bangi..
      berkat rezeki diorang kan?
      yelah, sambil hidang makanan, dapat pulak pahala menyediakan tempat solat untuk orang Islam..

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers