SEGMEN KEMBAR SAYA - KED

5:00:00 PM


uikss??

kalau tak silap aku, dah lama aku tak join segmen. for this year, aku rasa ni first time kot. hehe. kali ni aku tertarik dengan segmen yang cx anjurkan ni. terujalah aku nak tahu kot kot ada blogger yang sama bulan birthday dia ngan aku. silap-silap, sama haribulan lagi. wow! teruja tak korang?



maka dengan ini, aku dengan bangganya ingin memberitahu pada satu dunia bahawa aku,


sama birthday dengan Arsene Wenger, manager Arsenal iaitu pada 22 oktober setiap tahun. hahahaha. oh, sebelum terlupa, we all libra okeyyy! ekeke

hah, tu dia kembar aku yang famous amos tuh. aku dah jumpa dah sorang. korang pulak bila lagi? jom join segmen ni ramai-ramai. mana tahu ada kalangan teman-teman berblogging kita ni yang jadi kembar kita dalam diam-diam kan? boleh buat jejak kasih gitu. hehe. kalau nak join, macam biasa, klik banner tu yea. =^.^=

p/s : kita umur 22 tahun la tahun ni. cuba teka kita lahir tahun bila? :P


[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. comel la entry ked ni. heee. ok2. sgt hepi la kan kembar org femes? haha. btw thanks join my dear! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik.. of course la bangge..
      semoge ade kembar lain la yang dapat jumpe dalam dunia blogging ni kan cx?
      welcome.. :)

      Delete
  2. kalau betul teka, dapat hadiah tak? hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat2..
      jum gi tengok spiderman same2 kak..
      hehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers