ONLY YOUUUU

11:00:00 PM


uikss??







you give me morse code, i served you back with phonetic code. only you. okey, decode it guys. hehhe



[ked's sketching]

You Might Also Like

15 Comments

  1. okay...k.faye teka...
    H=hotel, A=Alpha, Z=Zulu...yg dua tu blurrr hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke..
      takpe2..saye paham kak faye..
      saye taw kak faye saje buat2 blur kan?
      sebab bagi saye, part zulu tu yang susah skali..
      kalau zulu tu kak faye dah dapat decode, apatah lagi yang dua kat bawah tu kan?
      :D

      Delete
    2. eh ked...seriously yg 2 bawah tu paling susah...puas dok memikir...Zulu tu senang sebab the most famous african tribe kan Zulu...hihihi...siapa bagi morse code? hehehe... F...'flag'? Foxtrot...cangkuk last tu tatau! cepat decode! hahaha geram nih!

      Delete
    3. yeke susah? clue die dua2 tu country.. hehe..
      sape lagi la yang taw and reti baca morse code ni.. cik abang sorang tu laa..
      dulu2 dia penah bagi gitu..
      letih jugak la nak decode..

      Delete
    4. so aper jawapannya yg 2 country tu???hehehe...

      Delete
    5. ala kak faye..
      tak thrill la gini..
      hehehe..

      ***ia
      ****ec

      teka2..
      :D

      Delete
    6. pergh mencabar ni...dok pikir H.A.Z.E.L hehehe...e tu maybe Estonia, L tu Lithuania ahaksss...tapi hmmm....Quebec? (baru dpt ilham ni) ahaksss...i see... I for India, Q for Quebece...H.A.Z.I.Q yessssssssssssss!!!!kena belanja ni...yuhuuu...

      Delete
    7. hazel?
      cam name pompuan lak tu..
      hohoho..

      yela kak faye..
      nanti moh kite beraye umah kak nasha..
      saye belanje air sirap eh?
      ekeke

      Delete
    8. jawapannya H.A.Z.I.Q, final answer!!! hoyeah hehehe...tapi bendera India dgn Quebec mcm gitu ek?

      Delete
    9. yela kot sebab saye google semua keluar gambar bendera diorang camtu..
      hehehe

      yezza! tepat sekali jawapan kak faye kite..
      tu lah name buah hati si pengarang jantung saye..
      ekeke..

      kak faye tak nak main code jugak?
      nanti saye teka..
      :D

      Delete
    10. yippieeee!!!main code...tunggu esok...kan wednesday-with-military tu hehehe...stay tune cewah!

      Delete
    11. okey2..
      saye tunggu esok..
      tak sabar rasenye nih..
      hehehe

      Delete
    12. ked...tak jadi suruh ked decode sbb ked dah professional sangat dengan military & aviation phonetic ni hehehe...tak acilaaa...

      Delete
  2. wah afiqah...hebatnye kamu dalam phonetic ni...boleh bawak berperang ni...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengade!
      hehehe.. kite nak naik su-30 boleh?
      biar kite jadi your co-pilot nak?
      :P

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers