HAPPY HOLIDAY GUYS!

2:05:00 PM


uikss??


akhirnya, setalah 3 minggu mengharungi minggu-minggu yang menyeksakan, tibalah waktu yang ditunggu-tunggu oleh semua student degree/master UiTM iaitu cuti semester! sobsobsob. walaupun orang lain dah 3 minggu dah merdeka-merdeka sambut cuti kat rumah dan kitorang je yang terhegeh-hegeh baru nak post happy holiday bagai tapi peduli apa aku kan?

namun begitu, dengan sumber broadband yang limited yakni dengan menggunakan broadband plus keadaan line yang perlu di tackle kelancarannya, mungkin keaktifan aku berblog ini bagai disekat-sekat. heeee~

okeylah. aku nak pergi makan nasik ni. jum makan sekali. 

p/s : seronoknya dapat peluang berpuasa dirumah lagi tahun ni. hehehehe. happy-happy! :)



[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. Happy holiday ked! Meh jln2 lumut meh...*wink*

    ReplyDelete
    Replies
    1. joommm!!
      kak lin belanje eh?
      *wink wink*

      Delete
  2. ked...buatlah part time cuti2 ni, nak raya kan sure kedai/mall nak pakai part-timer. kak faye tolong mak je meniaga hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. part time?
      emmm.. tak kot..
      tolong mak saye wat esaimen plus clearance umah sepanajang cuti ni.. hehe
      tahun lepas ade gak la tolong mak sedare saye berniaga kat bazar ramadhan..
      tahun ni diorang da tak meniaga pulak..
      kak faye meniaga apa?
      kuih raya ke?
      hehe

      Delete
  3. Kena dtg pas raya la bru leh blanja...ni da nk posa..huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa..
      takpe, kak lin punye pasai akan saye redah selat melaka tu semata2 duit raye singgit.. hehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers