STRESSSSSSSSSS

1:10:00 PM



uikss??


stress!!
sebab subjects pasni semuanya memerlukan daya pengfokusan yang maha tinggi..
oh destination planning and development, hospitality service management..
sama naik, sama tebal je dua-dua subject ni.


adoyai~
mana satu nak study dulu ni?
tengok, pikir pasal turn nak study pun dah stress..
tu belum study lagi..



ahh, stress la camni.. =.="


[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. comel header baru tu.. ;)

    abakan lelaki lari tu plz :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik..
      tengkiu2..
      susah payah aku wat tanpa menggunakan mouse taw tak..
      :P

      aku tengah abaikan ni zuan..
      tertengok GTO lak tadi..
      haishhh..
      =.="

      Delete
  2. ala..kalau stress sgt jom la tengok running man..br la tak tension..hehe

    ReplyDelete
  3. destination planning n development mmg semput kot nak study...
    aku pown ritu dpt b+ ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw takpe..
      stress aku bile pikir sume tu..
      4 credit hour kot dpd..
      hurmmm..

      Delete
    2. memang pecah otak kot nak study...
      btw chaiyok2

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers