KAPAS ISLAND : HOSPITALITY FAM TRIP

11:24:00 PM


uikss??

yezzaaaa.. berabad sudah aku post pasal trip ke pulau kapas kan? even kak nasha sendiri request suruh upload all the pictures. tapi, biasa laaa. nama pun student. busy manjang. kekadang, ada jugak buat-buat busy. hahahaha. 

overall aku boleh cakap yang kapas is not bad. better than pangkor because the water is very clear. memang puas hati snorkeling kat sana. sampai tak nak balik kitorang semua nak main air punya pasal. huhuhu. cakap banyak pun tak guna. come and experience it by yourself laa..  :DD















sempoi tak classmates aku? hehehe.. trip ni telah berjaya membuatkan ukhwah kitorang makin erat dan kesempatan ini diambil sepenuhnya untuk mengenali hati budi masing-masing. almaklumlah, before this kitorang datang dari 3 kampus uitm yang berbeza iaitu dungun, melaka dan sarawak. so, agak mengambil masa jugak lah nak cope dengan semua orang. susah senang kita harungi bersama-sama. bila lagi nak merasa berkhemah kat tepi highway selama 5 jam beramai-ramai kan? tengok sunset kat pulau kapas beramai-ramai. tengok sunset kat tepi highway pon beramai-ramai jugak. tulah yang dinamakan muafakat! hahaha.. love all my classmates, HM2214C UiTM Puncak Alam..

p/s : tulah banner yang aku design before gi kapas aritu.. nice tak? :PP

p/s/s : next island, tioman/perhentian/redang.. which one ek?


[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. untungnye jadi student tourism. melancong je kan. *jelez* hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho..
      untung kan jadi student tourism..
      hehehe..
      kummasuk tourism ramai2..

      Delete
  2. uikkk,bes nye tgk kapas island,tetibe jd rasa xsabar nak g sana...thanx ek bg view skit2 pe yg bes kat sana...akak tunggu asben dapat cuti je ni,kalau green lite cuti dia,zuuupppp kami trus drive ke sana...hahaha...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? best taw kak..
      ajak la asben kak pegi..
      sesuai untuk honeymooner sebab tempat ni cam private sket..
      mase kitorang pegi tu, ade ramai je kapel2 datang..
      nanti jumpe ikan nemo kak..
      hikhikhik..
      kiut2..

      Delete
  3. COTTON ISLAND!!!
    haha..bajet mahal tu~~~UITM support ke wei???

    ReplyDelete
    Replies
    1. of kos laaa..
      hahahaha.. under subjek hospitality..
      ni pon sebab amik package under pulau kapas resort..
      sorang bayar 190..
      bajet dalam 8k, uitm bagi 2k je.. huhu

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers