DRAMA WAJIB TONTON OLEH BLOGGERS PADA HARI INI

12:57:00 AM


uikss??


ekceli, aku tengok review telemovie ni dah lame dah. ahad aritu lagi dalam pancaindera. tapi, takde lah seteruja begini nak tengok bile dapat taw yang femes blogger cum female vlogger kat mesia ni, sis Maria Elena ade wat penampilan khas dalam telemovie ni. wah wah! kelas kau maghiaa.. tak sabarnye nak tengok. selame ni tengok videos beliau kat youtube je. la ni, dah boleh tengok kat tv! weee~ syabas sis!

all the bloggers, jum tengok ramai-ramai! malam ni, pukul 8.30 di TV9.. yang mane nak goreng cekodok untuk dikudap-kudap malam nanti, boleh la start adun skang ek? hehehe :)



p/s : thanks nisa kay for the info. :3



[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. malam ni ehh? Kayy nak tengokk :DDD

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ked

    kalau sempat nak toton juga

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers