AYAH SAYA COMEL BILA...

9:09:00 PM


uikss??

ayah saya sungguh comel bila dia telefon saya
saya punyalah gelabah nak angkat call dia
sebab saya tahu
selalunya ayah saya call
mesti ada benda penting yang terjadi
saya nervous gila
tapi saya angkat jugak
hilang nervous saya bila ayah saya tanya
" kak long, camne ayah nak komen orang ni? "
laaaa
ayah saya nak tanya pasal facebook rupanya
alahai yah!
comelnya ayah saya
hahahaha

lepas pada tu
saya tengok
ayah saya dah start mengomen status anak-anaknya
yang berada jauh dimata
tapi dekat dihati
tak percaya?
tengok ni eaaa..

1st daughter, UiTM Puncak Alam, Selangor

2nd daughter, Politeknik Merlimau, Melaka

3rd daughter, UTM City Campus, KL

nampak tak?
terserlah kecomelan ayah saya kat situ
hewhewhew


p/s : abes laaa.. pasni tak leh post bukan-bukan dah kat facebook. huhu


[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. haha,comel ayah ked da pandai berfacebooking...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abes la pasni facebook punye status kena tapis laa..
      hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. eh2, daughter die pon sweet?
      hehehe
      tengs kak nis..

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers