TAK NAKKKK!!

5:41:00 PM


uikss??

at last, bulan yang paling aku tak nak jumpe muncul jua. nak buat macam mana, dah fitrah alam. kite tak boleh nak lawan takdir Ilahi. nak tak nak, suke tak suke. kite kena hadapinye jua. hmmm..

banyak benda yang bakal menjadi dalam bulan ni. ade yang hepy, tak kurang jugak yang unhappy. yang hepynye, 18 haribulan nanti first time class aku degree ni nak buat trip. trip ke mane? shhhh.. rahsie! hahaha.. nak pergi nanti baru aku bagitaw eaa.. yang penting, kat pantai timur. uuuu~ next clue, sebuah pulau.. whoaaaa~

yang tak berape nak hepy nye, someone yang amat penting dalam hidup aku, akan pergi jauhhhh.. jauh sangat.. kena naik kapal terbang nak pegi sane.. sobsobsob.. kate beliau, ujung bulan ni. 20 haribulan ke atas. skang ni dah 5 haribulan. 

Ya Allah, Kau lambatkanlah putaran waktu bagiku. supaya aku tidak tertunggu-tunggu hari itu. supaya aku dapat menghargai, hari-hari terakhir beliau di bumi bertuah ini. supaya dapat ku kurangi rinduku terhadapnye nanti. aminn aminn ya robbal alaminn.

for this may only, aku berharap, ianya dapat memberikan peluang dan saat-saat indah bagiku, sementara beliau masih belum berangkat. semoge kami dapat spend time together, bersua muka, walaupun hanya untuk seminit dua. as long as i can see him. it is enough for me to feel happy. kan?

miss you...

oh may.. =.="


[ked's sketching]

You Might Also Like

10 Comments

  1. Replies
    1. hopefully this may will last slowly.. :(

      Delete
  2. Assalamualaikum

    bila berjauhan bertambah sayang serta rindu...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. skang pon dah berjauhan.. lepas ni lagiiii lah jauhh..
      merentas benua plak ni.. huhu

      Delete
  3. suka duga d bulan may..hadapi dgn senyuman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu leysa..
      nak tak nak, kena hadapi jugak kan?
      :)

      Delete
  4. Jauh di mata dekat di hati ked... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn..
      semoge gitu la harapnye kak..
      huhu

      Delete
  5. alahai ciannyaa...hehe, kalau akak-sure akan try the very best, nak jumpa gak nak jumpa gak sebelum fly (degil sikit ni). kalau tak dpt gak, tggu jelah dia tepon atau sms. kalau nasib baik dah settle down, blh skype kan...jgn sedih2,

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye penah gi sane nak jumpe die kak, skali die takde..
      kekonon nak wat seprais skali saye yang keciwaaa..
      huhuhu
      die makin sibuk skang..
      miss him sooo much..

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers