SECEBIS KENANGAN

4:41:00 AM


uikss??


oh, i hope tak terlambat lagi nak wish happy teacher's day! maapkan saye kerane baru online yea. ni pon sebab pinjam line jiran sebelah. jiran, please forgive me because i always usha-usha your wireless line. heheehe

teringat kenangan mase skolah dulu-dulu. gambar kat atas tu di ambil pada tahun 2007. mase tu ade match handball kat mentakab. yang pakai army backpack tu cikgu kimia aku, cikgu ROR, dan yang sedang mendapat pelukan semangat tu pulak, classmate aku. sweet kan gambar ni? ni menunjukkan yang betape besarnya peranan guru dalam memberi semangat kepada kami untuk terus berjuang regardless how difficult or challenging they are. so, thanks teacher for what you had done to us. without your sacrifices, kami takkan berjaya jadi manusia seperti skang ni. :)


p/s : cube teka mane saye! hahahaha.. 5 Science Techincal, 2007..

p/s/s : babai.. nak gerak gi pulau kapas dah ni..


[ked's skecthing]

You Might Also Like

4 Comments

  1. Akak try teka ek ek..b'diri dr kanan no 4, btl ke? Klw salah mintak mahap yea...нёнё☺☺нёнё☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. tettt..
      salah la kak..
      saye yang paling kiri tu..
      huhuhu

      Delete
  2. sikitnya budak perempuan. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah namenye kelas technical, ratio pompuan laki adalah sebanyak 1:2..

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers