KETAGIH SUDAHHH..

12:42:00 AM


uikss??


kalau takut dilambung ombak,
jangan berumah ditepi pantai
kalau takut ketagih korea,
jangan ditonton running man


siyes! aku dah addict ngan running man skang ni! waaa~ menyesal lak tengok. skali, best giler habaq hang! ni sume gara-gara kurangnye stock japan drama dalam external aku mahupun rakan-rakan ku yang lain. yelah, since sokmo kena tinggal ni, banyak la menyendiri sket. daripada aku dok pikir bukan-bukan, baik la aku cari entertainment. dalam dok cari tu, aku try la tengok running man ni barang seminit dua. ah, auta sume tuh! 1 episod abes aku tengok. pastu, masuk teros ke episod yang seterusnye. akibatnye, dok umah ni, layan running man je la.. hahahaha.. 

ke main aku skang ek.. mane tah janji setia aku tak nak tengok cite korea dulu.. puiii !! amek kaw! skang ni, terhegeh-hegeh mintak kat budak-budak ni stock running man.. pastu dok gelak sorang-sorang. kehkehkeh..

maka disini, aku nak rekemen, kepada mereka yang sedang berduka, ataupun kesunyian, maka running man amatlah sesuai untuk menemani kehidupan anda. dan, kepada mereka yang tak minat korean variety show, jangan sesekali try tengok running man. percayelah cakap aku, skali tengok, kompem korang tak kan tak ketagih untuk tengok next episodes. =.="


[ked's sketching]

You Might Also Like

22 Comments

  1. Ye ke? Kat mana nak tgk ni? Nak jugak ketagihan yg sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..
      tak taw la official website die ape..
      yang saye tengok ni dah download punye..
      tu pon amik kat member..
      huhu

      Delete
  2. Replies
    1. zuan,
      tulah kate2 aku 3 tahun yang lalu..
      tapi skang?
      sobsobsob..

      skali masuk, susah dah nak keluar..

      Delete
  3. kah3!!!!padan muke ko!!!dlu b'lagak, sombong!!!!beria kutuk org yg ske korea ni..haha..pasni, bleh r join aku ngan lyana jln2~~~haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeyy..
      my bad..
      please do not condemn me..
      hohoho..

      weh, aku baru tengok running man..
      baru start minat cn blue ngan t-ara..
      yang lain2 tu aku tak sedia lagi laa..
      kikiki

      Delete
    2. keh3~~~bole join aku, lyana ngan milah minat cnblue..haha..tp, bab t-ara 2, kurg r..org suke KARA~~~btw, CNBLUE yg mne ko ske???haha
      p/s-padan muke ko!!!haha

      Delete
  4. aku suke yong hwa..
    hikhikhik
    tu pon pas tengok running man lah..
    budak2 ni ade bagi aku we got married die ngan ape name tah pompuan tu..
    cam tak best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3~~demam suda..confirm psni leh ikut ktorg jln~~~haha

      Delete
    2. jalan mane?
      kalau jumpe yong hwa aku nak ikot.. hahaha

      Delete
  5. sepsep ! saya layan running man jugak . walaupun saya tak minat kpop, variety show saya suka . lagi lagi running man and family outing . ohh yg atas tu ada tanya kan nak download kat mana kan ? ni haa kat www.kshownow.net . situ belambak korea shows yg ada english subtitle =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. addict giler dah running man ni..
      1st variety show yang saye tengok.. hehehe

      Delete
    2. awan nina ckp gaye cam pakar korean show!! haha

      Delete
    3. eh,
      BP kenal awan nina ke?

      Delete
  6. boy aku nak p siap2,ada date ngan jong kook the commander....
    hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sparta kook!
      aku ske la tengok die..
      tough giler..
      huhu

      Delete
  7. skrg ni mmg tgh demam running man..hbs sume org tgk running man..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngan kite2 skali berlari-lari nak tengok.. huhu

      Delete
  8. running man ni takyah la buang mase download.. tanye jek member2 or jiran sbelah.. konpem ade yg simpan running man dr episod 1 lg, ramai sgt yg layan running man ni.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2..
      BP, aku amalkan teknik camtu sejak zaman jahiliah lagi..
      hohoho

      Delete
  9. hahaha,baru ko taw kan..rndu joongki(tibe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joong ki pe barang..
      aku suke haha, gary ngan sparta kook!
      hohoho

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers