SELAMAT TINGGAL PANGKOR

11:44:00 PM


uikss??

yeah. aku taw yang arini kite dikejutkan dengan gegaran disekitar utara Malaysia khasnya, rentetan daripada gempa bumi yang berskala 8.9 ritcher di Acheh. ramai jugak sedare-mare aku yang ade kat area penang, langkawi dan yang tersayang kat lumut. Alhamdulillah, aku dah contact diorang tadi dan sumenye selamat. :)

nak dijadikan ceritanya, group aku dah sepakat nak pegi pulau pangkor jumaat ni. haaa, mesti nak kate aku gi bergumbira la tu kan? tetttt!! we olss gi wat esaimen hokeyh.. haruslah dah namenye student tourism, holiday at one place and wat research pasal tempat tu telah menjadi perkara wajib. kikiki

maka, setelah tiket pergi balik, shah alam-lumut, lumut-shah alam, sebanyak 10 keping telah dibeli tengah hari tadi, balik-balik umah baru la aku taw pasal amaran tsunami tu. sobsobsob. hasilnye, terpakse lah dilupekan trip kitorang ke pangkor tu.. yelah,masing-masing dah takot nak pergi sane. =.= "

tu satu, belom masuk aku tengah pening memikirkan si baju biru yang ade kat sane. risau bile memikirkan yang beliau sedang fly sesorang skang ni. semoge dipermudahkan penerbangannye. aminn.

hai pangkor, takde rezeki lah untuk kite berjumpe kali ni. next time okey? mintak-mintak la next trip ke pulau kapas jadi ek. ade sape-sape nak join?

p/s : baru ingat nak tengok kem si baju biru. takde rezeki gak kali ni. :)




[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. uih knp semua org nak bercuti ke pangkor. ini tak boleh jadi :3 ala xpela ked. xde rezeki. next time maybe :)

    ReplyDelete
  2. takpe ked, biar rugi duit tiket...jangan rugi nyawa, hilang duit insya Allah boleh dicari, hilang nyawa? jumpa di akhirat lah jawabnya...mcm best je kan gi kem Lumut? nnt tangkap gambar banyak2 yerkkk...hihihi...take care :-)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers