OKEY ! AKU MENGAKU YANG...

7:42:00 PM


uikss??

okey
aku mengaku yang aku tetibe minat drama korea
gara-gara tengok he's beautiful lah semalam
tak gune punye tv
sebab takde cite best la aku terpakse tengok
dan
demm!
aku jadi teruja lak nak tengok dari awal

okey
aku mengaku yang aku ni pemalas
keje ibu yang sepatut dari awal cuti sem aku buat
tapi
baru minggu ni aku selesaikan
pemalas!

okey.
aku mengaku yang aku rase nak ponteng je kelas isnin ni
yelah
first day lagi kelas dah 8.30 pagi
ish ish ish
spoil lah!

okey
aku mengaku yang aku ni rindu sesangat
rindu kat orang jauh
jauh la kat lumut tu
kalau kat sebelah umah aku ni tak namenye jauh
ye dok?

okey.
aku mengaku yang aku da banyak habiskan mase korang
sebab bace repekan aku hari ni
tapi apepon,
thanks for reading!
hehehe



p/s : rase malasssss nye nak balik! mengapakah cuti indah ini begitu cepat berakhir?



[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. jangan ponteng kelas dan jangan tengok korea :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey..
      bantulah aku supaya tak tengok korea zuan..
      hahaha

      Delete
  2. eh, samek. tgh tgk fullhouse. padahal dh bp kali layan. nak gak tgk. hahaha.

    clas kena g tu. tak elok tau ponteng [tetiba baik aku bg nasihat. hahaha ], btw, gudluck ok for your new semester.

    :))

    ReplyDelete
  3. yeah akhirnye kan!!
    klu tak asyik aku je yg kena dgn citer jepun..haha

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers