UNTUNGNYA JADI ZACK ZUKHAIRI

6:36:00 PM


uikss??


untung kan jadi blogger femes lagi excellent cam zack zukhairi ni. bestnye kalau betol-betol la 70, 247 fans die bagi singgit sorang. wuu~ kawen disponsor tuh. kalau aku la yang wat camtu korang rase ade tak yang nak donate singgit? kahkahkah. kalau ade pon, kompem tak sampai seploh hengget yang aku dapat kan?

siyes aku memang adore zack ni. aku dah bape kali khatam bace sume entry die. memang tak jemu-jemu la. tiap kali view blog die, memanjang ade visitor. tak penah la aku tengok sorang dua. mesti lebih dari 20 punye la.

to zack, agak-agak ade dwet lebih dari bajet kawen lu tu, pas-pas la kat guwa ek? guwa pon nak kawen gak der. lu jangan makan sorang-sorang bhai. seribu dua pon jadi la. guwa tak mintak banyak. hahaha


p/s : zack, lu kawen nanti jemput guwa ek?



[ked's sketching]

You Might Also Like

7 Comments

  1. fans guwa ada 50 je, kalo kumpul seringgit sorang.
    boleh la guwa belanja pizza.
    nak?

    ReplyDelete
  2. huhu bila ked nye peminat nk bnyk mcm tu? huhu

    ReplyDelete
  3. he..he...btl2..incik zek ni kalo sekali up try komen beratus2 utk entry tu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum

    saya hulur seposen...he he
    Insyaallah nanti ada la tu...

    ReplyDelete
  5. zack.kawen dgn saya..pelis..hehwehwhehwhw

    ReplyDelete
  6. hahah nanti u pon jadi femes blogger.god willing :)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers