SAKIT HATI KAN, BILA....

2:26:00 PM


uikss??


meh imagine ea. pada suatu pagi yang dingin. di luar, hujan renyai-renyai membuatkan suasana di dalam rumah sejuk sedikit tanpa perlu menekan suis kipas siling. korang pulak, sedang syok bersantai di atas sofa feberet sambil menonton tv. bertemankan remote controller di tangan.

tibe-tibe....


truttt truttt.. truttt trutt..

kedengaran bunyi mesej. okey. katakanlah korang ade 2 phone dan bunyi mesej ni datang dari phone yang korang tak berape nak pakai. phone pulak dalam bilik ni. selalunye kalau adik-adik ade, diorang la mangse kena amik phone tu tapi since diorang sume gi sekolah, korang la kena amik sendiri phone tu. bangun la, menggigihkan diri menapak masuk lam bilik semate=mate nak amik phone, tengok mesej. yelah, mane tau skali mesej penting ke kan?

bile dah bace, sekali....


" Tahniah! Anda telah berjaya membuat 2 panggilan semalam dan telah mendapat 200 mata Kolony. Mata terkumpul anda pula sebanyak 5880. Blablabla.. "


demm! rase nak baling phone time tu jugak!



sakit hati kan bila jadi camtu. grrrr~


p/s : ecece. jangan nak tipu ek. aku taw korang pon penah kena camtu kan? 

[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. Memang bengang betul kalau dapat situasi mcm ni.

    ReplyDelete
  2. haha penah, lg lah mse tu tgh wat keje kt dapo, fon kt bilik ats, berlari dgn excitednye nk tgk kot2 si dia yg bg msj, smpi atas cek inbor rupa2nya msg bgitau kredit anda telah ditolak rm2.50 sbb guna SOS topup (maxis) hahha sengal !

    Btw, kucing kt ats tu cute !! >_<

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers