HAPPY BIRTHDAY FRUIT HEART!

7:40:00 PM


uikss??

hepy besday yang ke 23 my fruit heart! kecian die, sambut besday lam kapal yea. ish ish ish. sabar ea. nanti da balik kite celebrate same-same ek? huhu


oleh sebab awak pon berade jauh diperantauan, amik la gambo kek ni wat semangat. kui kui kui. saye nak order yang realiti tak mampu lagi setakat ni. maklum lah, skang ni jadi penganggur kehormat kat umah. so, awak tengok gambar jela boleh? kikiki


buat awak yang tersayang,
selamat ulang tahun kelahiran yang ke 23.
semoga diberi kesempatan untuk memperbanyakkan amalan di bumi Allah ni.
dimurahkan rezeki,
dikurniakan kesihatan yang baik,
semoga menjadi hambaNya yang beriman,
anak yang soleh,
abang long yang bertanggungjawab,
dan di percepatkan jodoh. aminn.... hehe


jangan risau yea awak. walaupun awak dah tua, saye tetap sayangkan awak taw. ahaks! last but not least, semoga ape yang awak plan tahun ni, dipermudahkanNya yea. aminn aminn ya robbal alamin. 

p/s : weekends ni jum la kite celebrate. ni dah jumpe adiah hantaran, eh, silap, adiah besday yang sesuai untuk awak ni. hehehe. 


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. ked seorang yng sweet..happy bday to him! :D

    ReplyDelete
  2. huiyoooo .. bday pkwe die kot .. congrats kero .. smga bbhgia sokmo ..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers