AKIBAT TERPERUK DALAM BILIK SEBULAN

12:57:00 AM


uikss??

ya. aku dah lama tak keluar shopping tingkap. aku sendiri menyedarinya sejak sebulan yang lalu. hehe. maklumlah, student kan? busy mengadap laptop bertemankan drama jepon adalah perkara biasa ya kawan-kawan. ahaks!

tadi, team A4, afiqah-amirah-atiyah-aien, keluar la seksyen 7 carik makan malam. pastu, kitorang singgah giant nak cari sabun lah, perfume lah, sume lah kan. aku kan before ni pakai adidas ice dive. ingat nak tukar la deep energy plak. nak try camne kan. skali, aku jumpe something yang lagi best wooo!


yeah. let me introduce you to Adidas Special Edition Intense Touch. actually bende ni dah release market march aritu lagi. tapi kenape aku baru jumpe ek? haaa. nampak sangat aku dah jarang keluar kan? hehe

nah, ni aku ade selitkan sket artikel pasal this Adidas Special Edition Intense Touch.

Adidas Intense Touch
02/15/11 02:45:59
By: Sandra Raičević-Petrović

"A special edition by the house of Adidas named Adidas Intense Touch arrives in March 2011. Its composition introduces intense spicy-green and woody accords representing sports dynamics and the sports spirit.

Top notes of the new edition Adidas Intense Touch seduce with black pepper, pink pepper, green zests and rosemary. The heart beats in fruity rhythms of apple and kiwi along with tonka beans and black tea, while the base adds patchouli, cedar, Guaiac wood, leather, sandalwood and musk.
The fragrance arrives in an elegant black matte flacon (50 ml EDT), accompanied by body care products: after-shave 100 ml gel, shower gel 250 ml, deo spray 150 ml, deo roll-on 50 ml. A striking silver color fingerprint attracts attention and points to the concept of the edition. The courage and perseverance of exceptional athletes are inspiration to many supporters and creators of many houses. Their skills and pushing the boundaries of the possible acquire all of our trust.
An exceptional athlete who will be the advertising face of this edition is the perfect choice for Adidas. This is a football player, an exceptional athlete, Zinedine Zidane, who even after retirement from his professional sports career remains respected around the world. His style of play will be remembered, and it served as inspiration for a fragrance that evokes masculinity, strength, dynamics and a unique style.
The new Adidas Intense Touch can be expected on the market in March 2011."




smartkan design latest diorang ni? aku dah rembat satu. anda bile lagi? hehe. 

p/s : ni lah akibat terperuk kat bilik lame sangat ade produk latest pon tak taw. ish3. ape nak jadi lah kan? :P

[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. kenapa jepun bukan korea drama? hehe

    ReplyDelete
  2. wee tak bau laki ke?ade org tu da start addict ngn jdrama??heheh..kaminashi kazuya & mizushima hiro :p

    ReplyDelete
  3. boboy, ada org mintak ko promote adidas tuh ke??

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers