TATA TEST, WELCOME HOME!

7:54:00 AM


uikss??

hooooorrrreeeeeeeeeyyyyyyyy! tepat pukul 10 malam semalam, make berakhirlah seminggu yang kucar kacir dalam hidup aku. 


see, muke aku pon dah jadi happy sehappy burung antu kat atas ni hah. yelah, schedule aku jadi pack giler kot. korang bayangkan ek, start daripada selase tu aku ade presentation, kuiz, test, sume dah jadi 3 in 1 dah. dah macam nescafe lak bunyinye. hai~ penat-penat.

abes test front office semalam, ape lagi, celebrate ngan download cite conan, pastu tengok sambil makan burger special cheese yang aku beli kat DC. perggghhh! memang heaven la. kalah mekdi taw uolss!

dan arini plak, ustaz dah cancel class kitorang. bole ler balik awal sket yedop? huhu. selamat bercuti sume! jum kite tengok tv puas-puas sampai pecah tv tu. huhu. aku nak kemas-kemas gerak balik temerloh ni. babai!

p/s : si baju biru pon gerak balik johor gak petang ni. semoge beliau selamat sampai ke kampung dengan selamatnye. aminn.

[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers