WELCOME 21!!

11:19:00 AM

uikss??


semalam besday aku woi! hahahaha. perlu ke nak mention kat sini? hehehe. tak perlu kot. make dengan ini, genap la umur aku 21 tahun. wahhhh, dah boleh mengundi ni! ah, teha, jom pasni kite gi daftar untuk mengundi. huhu. 

taon ni, aku dah dapat besday present awal sehari. jumaat aritu, una mesej aku tanye ade dapat ape-ape parcel tak? aku pon gi la check kat pejabat kolej. tengok-tengok sekali, maaakkkk aihhhhhh, besauuuunyeeee!!


kan? tanjat boboi taw besar-besar gini. staf kolej tu ciap bajet aku dapat apollo lagi. ahaks! aku pon goncang-goncang la kotak tu. eh, ni bukan bear. rasenye macammmm..


kan aku dah kate! cekelattt! whoaa. terharu giler! tengs una! tak sangke aku ko gigih tempah online pastu pos aku bende ni. kiut gilerrrr!! tak nak makan rase. hahahaha. boleh tak aku nak simpan sampai taon depan? tak expired kot aku rase. ngehngehngeh

tu baru dari una, yang dari budak-budak ni, amy, teha, lieya ngan eday yang kasi kek kat aku sampai dah naik muak aku makan. tengs ek korangggg. mak nak nanges nyah. first time mak dapat kek banyak-banyak camni. hehehe


even aku tak dapat nak celebrate ngan orang yang tersayangggg *sebab beliau kantoi. hehehe*, tapi, aku beruntung sebab aku ade kawan-kawan yang sentiase ingat kat aku. tengkiu bebanyak beb!

to my member skolah aku dulu, LYANA SYAHEERA BT MOHD. YUSOF, congratulations for your convocation day! hehehe. gigih taw aku ngan milah panjat tangge stadium tu semate-mate nak tengok kau pakai jubah segale. tak sabar plak nak tunggu turn aku. nak tengok jugak kat dungun camne environment die. kan?




yeahhh, tu dia bakal graduan uitm dungun pon nak amik berkat jugak la sementare tunggu sabtu minggu depan punye turn. mak aihh, seram sejuk plak rasenye. grrrr~

hah, camtu lah aku celebrate besday aku semalam. simple je kan? doakan aku sihat sejahtera, panjang umur, murah rezeki dan menjadi semakin matang selepas ni. semoga aku menjadi anak yang solehah dan berguna kepada ibu ayah aku, menjadi seorang hamba yang sentiasa taat kepada suruhanNya, seorang sahabat yang baik kepada semua sahabat-sahabat aku, pelajar yang komited dengan pelajarannya dan setia pada yang tersayang. hahhaha. part yang last skali paling tak leh blah tu! hey, penting ape tu kan awak? :P

aaminn ya robbalalamin.

[ked's sketching]

You Might Also Like

7 Comments

  1. tengkiuu..dah tue dah aku kan?

    ReplyDelete
  2. zattyzaimal :Happy Birthday syg...sorry,kita x de hadiah nk bg kt awk...semoga apa yg awk impikan akn jadi kenyataan amin...

    ReplyDelete
  3. wahahaa..giler besar kotaknye!!!
    haha

    ReplyDelete
  4. hepi bufday pikahhhhh....smoga berjaya dunia dan akhirat...aminnn

    ReplyDelete
  5. zatty, tengs lalink..kite pon x hrpkn adiah dari awk..kite nk jmpe awk je..bole kan?

    una, haaa..kan aku cakap..besau giler kotaknye..aku sampai bosan dah mkn choc indulgence tu weh..sume versi kembang pny..hehe

    kak atie!! tenkiuuu..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers