LUNCH BREAK

2:12:00 PM

uikss??

yea! aku skang ni tengah bosan, dah tak taw nak bukak kejadah ape dah, facebook twitter dah 53.05 kali log in, log out dan akhirnye, ke sini jugak hala tuju aku yang terakhir. bosan? jarang kan dengar word tu keluar dari kamus hidup aku. tapi skang ni terpakse keluar sebab aku tengah attend program 1 citizen ni hah. dak uitm kompem taw punyelah. yang paling azabnye bile aku sorang je budak kelas aku yang kena. makanye, aku mati kutu sebab takde member nak gosip-mosip bagai. haissshhh =.="

*pasan tak kalau biasenye aku ade letak image kan bawah 1st paragraph aku after greeting tapi sebab aku attend kursus ni, aku jadi tak berani lak nak save image kat desktop. ahaks!"

alamak! baru nak masuk main topik tapi tak jadi la plak. penceramah dah masuk!! tajuk pon dah kena tukar lah. okey, aku chow dulu! balik kang aku sambung balik. see ya!  

p/s : aku kat fakulti ayeem skang ni. ayeem!! mane kau? jumpe nak? ahaks!

[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. tadi aku online kat lab..skang ni kat bilik doh..huhu

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers