SERAHAN PTPTN KELOMPOK PERTAMA UITM SHAH ALAM

10:41:00 PM

uikss??


yeeehhaaaa!! lepas sudah satu azab. iaitu penyerahan borang ptptn pagi tadi. selagi tak serah benda tu, selagi tu lah hidop aku diselubungi duka dan sengsara. yelah, mane taknye, nak makan pon kena catu sekali sehari! arini saje, bekpes+lunch+dinner sekali harung kul 7 malam tadi. hebakk tak? nak jimat punye pasal. heh, baru korang tahu, suka duka jadi student mase tak dapat loan lagi nih.

tadi pagi-pagi dalam kul 8.30 aku dah pergi lah kat dewan serbaguna seroja. perghh! ramai giler kot orang. aku dapat nombor yang ke 240 tu. padahal dewan baru je bukak mase tu.


heh, kau ade? hahahhaa. dah lah, malas nak tulis panjang-panjang. nak letak gambar je kali ni. tengok jelah ragam-ragam budak-budak ni sementara tengah tunggu nombor diorang dipanggil.









last quote, bak kate fiera budak kelas aku.

" kalau budak-budak lelaki ni, debaran nak tunggu hantar borang ptptn tu sama lah macam debaran nak angkat nikah. pegawai ptptn pon dah macam tok kadi dah gayanya"

kepada pemohon kelompok kedua, gud luck! hehehe

p/s : sangat efficient kot system kat sini. ciap ade nombor giliran lagi. kaunter lak ade 5 and each kaunter tu ade 2 orang pegawai. tu yang cepat tuh. kalau kat dungun nih, beratur lah panjang mane, kene jugak potong que nanti! hahahaha

[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. hmm sedapnye bau duit.. bau orng nak blanje je..hehe

    ReplyDelete
  2. mal oi siap kena catu makan terus?
    wajah2 desperate takde duit nak makan

    ReplyDelete
  3. zana belom merasa lagi meyh duet ptptn :D

    sebab zana spm pun ta lepas lagi ,. wahaha XD

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  4. zuan! turun shah alam aku blnje makan! hahaha

    lan, camtu lah muke kena catu makan! tengok kmera pon dah gaye nasik dah.

    dik zana, awak masuk u nanti taw lah pahit manisnye kena saving..huhu

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers