PACKING TIME!

10:56:00 AM

uikss??


adehhh. sok nak gerak gi shah alam dah. malasnye!!! sem depan masuk boleh tak? muahahaha. tulah, sape suh bagi kitorang cuti lame sangat. dah masing-masing terbiase dok lame-lame kat umah lak. nak naik sem baru pon dah malas. 

sebab sem ni temanye "cut the budget", so, nak packing pon takde la susah sangat. amik balik je baju-baju yang aku simpan lam luggage dari bulan 5 aritu. muahahahaha. takde lah weh! aku basuh dulu la. ko giler hape tak basuh. kang gatal-gatal lak aku kat sane.

baju dah siap packing. mood je tak packing lagi. kucing aku ni pon nak kene packing skali jugak agaknye!


ko tengok jela. boleh die elok landing kat cover luggage aku. dah la aku bersusah payah basuh tudung-tudung hitam aku tu yang penuh ngan bulu-bulu diorang, tak hilang-hilang.

masuk kelas nanti, jangan ade yang gatal-gatal mulut tanye ek kenape tudung aku penoh ngan bulu kucing!

kepade sume students yang nak masuk blaja balik, selamat berjuang!!!

[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. Da kama cuti mmg malas je nak start kelas balik....rasa cam nak tido je...hheee

    ReplyDelete
  2. haishhh..taw x pe msred..dah terbiase dok umah ni hah.. =.="

    ReplyDelete
  3. bwk skali kucing tu.. huhu
    lepak ngan aku kat arau ahaha

    ReplyDelete
  4. ngan kucing2 tu skali aku bungkus!hahaha
    haah zuan..aku mmg uitm arau.. :P

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers